Wat te doen als u zich wilt zich terugtrekken uit het onderzoek

Wanneer u deelneemt aan de Nightingale studie maar u zich wilt afmelden of terugtrekken uit het onderzoek, dan kunt u dat zonder opgaaf van reden doen door het invullen van onderstaand formulier. Om u af te melden of terug te trekken dient u uw studienummer* en ter verificatie een aantal gegevens in te vullen. Kies vervolgens voor afmelden of terugtrekken. Hieronder vindt u een uitleg over de betekenis van beide opties:

  • Benader mij niet meer voor deze studie. Vink deze optie aan als u niet meer voor de Nightingale Studie benaderd wilt worden, maar verder wel mee wilt blijven doen. Dat wil zeggen dat u het wel goed vindt dat de bestaande gegevens voor het onderzoek beschikbaar blijven en de deelnemersverklaring van kracht blijft, zolang u maar niet meer benaderd wordt.
  • Ik wil mij volledig terugtrekken. Vink deze optie aan als u wilt dat gegevens die eerder verkregen zijn volledig uit de studie worden verwijderd en u ook in de toekomst niet meer benaderd wilt worden voor de Nightingale Studie. Uw gegevens worden dan niet meer gebruikt voor nieuwe onderzoeken. U kunt zich ook schriftelijk terugtrekken door uw exemplaar van de deelnemersverklaring met daarop ‘ik wil mij volledig terugtrekken' naar ons op te sturen (zie contactgegevens).

Let op: indien u zich afmeld of terugtrekt uit het onderzoek dan zult u ook onze nieuwsbrief niet meer ontvangen. Indien u die wel wilt blijven ontvangen dan dient u zich daarvoor hier opnieuw aan te melden.

* Waar vind ik mijn studienummer?
Uw studienummer is te vinden op de brief die u ontvangen heeft waarin u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek, op de deelnemersverklaring en in de bevestigings e-mail die u ontving toen u zich registreerde als deelnemer en daarbij een e-mailadres opgaf.Benader mij niet meer voor deze studie
Ik wil me volledig terugtrekken (al uw gegevens worden verwijderd)
• verplicht veld
Disclaimer Lettergrootte 8 Lettergrootte 8 Lettergrootte 8